SGP    Lokaal    Tweede Kamer    Eerste Kamer    Eurofractie    Wetenschappelijk Instituut    SGP-jongeren

Arjan Klein

Fractievoorzitter
Telefoon: 0525-688688
E-mail: arjan.klein@raad-elburg.nl

Aangenaam kennis te maken! Wellicht ontmoeten we elkaar ook eens live, naast deze ontmoeting op de website van de SGP.

Samen met mijn vrouw en vier kinderen wonen we sinds 2006 in Oostendorp. Na mijn jeugd in Doornspijk heb ik enkele jaren, toen ik met mijn vrouw Wilma trouwde, in Apeldoorn gewoond. De Noordwest-Veluwe bleef trekken en zodoende kwamen we terug. Naar grote tevredenheid, we voelen ons thuis en zijn geworteld in gemeente Elburg. Zowel maatschappelijk als ook kerkelijk hebben we hier ons thuis gevonden. Verhuizen is daarom een thema wat in huize Klein op bar weinig bijval kan rekenen.

Sinds m’n kinderjaren hoort de SGP er gewoon bij. Naast studie, werk en gezin is de SGP nooit ver weg geweest. Als kleinzoon van een van de oprichters van SGP Elburg en zoon van een doorgewinterde SGP-bestuurder, is dat ook niet vreemd. In m’n studententijd was ik tweede voorzitter van de landelijke SGP-jongeren en later, in mijn vorige woonplaats Apeldoorn, heb ik met enkele kornuiten de lokale SGP-jongerenafdeling opgezet.

Vanaf de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 ben ik wethouder. Tot ik wethouder werd, was ik directeur van een uitgeverij. Daarnaast zat ik acht jaar voor de SGP in de gemeenteraad van Elburg. In de overige tijd zeil en lees ik graag. In onze kerk, de CGK in Elburg, ben ik sinds 2021 ouderling en mag op die wijze de Koning van de Kerk dienen.

Na de verkiezingen ben ik niet teruggekeerd als wethouder. Ik merk dat ik liever meedoe in de discussie over raadsvoorstellen, dan dat ik verantwoordelijk ben voor de uitvoering van de besluiten.

In de komende periode hebben we als SGP, met Gods Woord als basis, opnieuw enkele thema’s die we voor u willen behartigen. Zie daarvoor onze site KiesSGP.nl. Daar zet ik me samen met de andere SGP’ers in de schaduwfractie en gemeenteraad voor in. Zo de Heere het wil en wij leven, tot Zijn dienst!