SGP    Lokaal    Tweede Kamer    Eerste Kamer    Eurofractie    Wetenschappelijk Instituut    SGP-jongeren

Uit principe

Met het motto “Uit principe” gaat SGP Elburg de verkiezingen voor de gemeenteraad van Elburg in. Het is ook de rode draad in de verkiezingsthema’s.

Het motto “Uit principe” is bewust gekozen. Om juist nu, in deze onzekere tijd waarin veel overtuigingen en meningen worden geventileerd, kiezers houvast te geven. Houvast aan de hand van principes die Bijbels gebaseerd zijn Deze keer geen boekwerk, maar op deze website toegankelijk weergegeven

Wat SGP Elburg betreft blijven onze waarden onveranderd en onze principes blijven dezelfde. Ze zijn voor deze verkiezingen en komende bestuursperiode toegepast op belangrijke thema’s in onze gemeente:


Mooie teksten en gloedvolle verkiezingspraat kan iedere partij maken. SGP Elburg gaat een stap verder en maakt haar visie concreet. Aan de hand van de vijf thema’s stelt SGP Elburg een nieuwe kaart voor van onze gemeente. Op deze kaart staan de belangrijke elementen voor de komende periode. Klik op onderstaande kaart en lees onze voornemens. Deze kaart blijft de komende vier jaar op deze website beschikbaar; u mag ons namelijk blijven volgen en blijven houden aan onze beloften!

De nieuwe kaart van Elburg

Hebt u vragen of opmerkingen? Wij gaan graag met u in gesprek. Dat kan via de reactiemogelijkheid hieronder, maar ook door ons te bellen, appen of mailen. Maak bovendien kennis met de beoogde SGP-fractie voor de komende raadsperiode: zie onze kandidatenlijst.

Gaat u samen met ons voor principiële politiek, die getuigt van een duidelijke Bijbelse basis? Kies SGP, stem Deo Volente 16 maart op uw SGP-kandidaat!

Arjan Klein, lijsttrekker

Wij zijn benieuwd naar uw reactie/inspiratie! (zichtbaar na goedkeuring)