SGP    Lokaal    Tweede Kamer    Eerste Kamer    Eurofractie    Wetenschappelijk Instituut    SGP-jongeren

“Woonplanning”

De in september 2020 goedgekeurde Woonvisie 2020-2025 is een visie met veel ruimte voor nadere concretisering. Wij hebben bij de bespreking in onze column in de Huis-aan-huis-krant Elburg/Oldebroek herhaald dat we nadere concretisering willen van het college.

We willen graag weten dat we met woningbouwplannen op de goede weg zijn: op weg naar de 800 woningen die de gemeente Elburg naar verwachting nodig heeft. Uiteraard willen we ook dat er passende woningen worden gebouwd. En daarbij hebben we uw hulp nodig: wat vindt u voor uw kern passende woningen? En hoeveel zouden er gebouwd moeten worden? Hoe kunnen we initiatieven stimuleren? Bent u mogelijk bereid zelf (samen met andere inwoners) initiatief te nemen?

Natuurlijk zijn wij als raadsleden ervoor om inwoners te vertegenwoordigen en weloverwogen een mening te vormen. Maar we laten ons daarbij graag door anderen inspireren… Beetje laat met uw input? Er komt altijd een nieuw moment voor besluitvorming over de toekomst. Geef uw reactie/inspiratie daarom door!

Wij zijn benieuwd naar uw reactie/inspiratie! (zichtbaar na goedkeuring)